Payrolling voordelen

Payrolling

Met payroll besteedt u de personeel- en loonadministratie uit aan een Payrollbedrijf. Uw medewerkers staan bij ons op de loonlijst, met alle payrolling voordelen van dien.

Geen werkgeversrisico’s

Met payrolling komen uw medewerkers bij  het payrollbedrijf in dienst. Omdat zij de formele werkgever zijn, loopt u geen arbeidsrechtelijke risico’s ten aanzien van arbeidscontracten, loondoorbetaling, proeftijden, ziekte, WIA, etc.

Lagere personeelskosten door payroll

Omdat wij volledig gespecialiseerd zijn in het contract- en verloningsproces pakt payrolling in veel gevallen zelfs goedkoper uit dan wanneer u de medewerkers zelf in dienst zou nemen. Door payroll bespaart u namelijk aanzienlijk op de kosten van uw eigen loon- en contractadministratie, de accountantskosten, arbokosten en niet te vergeten ziektekosten. Bovendien bent u met payrolling aanzienlijk goedkoper uit dan bij het inlenen via uitzendbureaus. Dit verschil kan oplopen tot zelfs enkele euro’s per uur!

Geen kosten bij ziekteverzuim

Omdat het payrollbedrijfg juridisch werkgever is van de medewerkers die bij u in dienst zijn, nemen wij ook de kosten van het ziekteverzuim en alle bijbehorende administratieve verplichtingen van u over. Payroll medewerkers kosten bij ziekte dus niets extra.

Flexibel omgaan met personeel

Door uw personeel te payrollen zit u niet vast aan arbeidscontracten. Payroll geeft u dus de vrijheid om flexibel in te spelen op ontwikkelingen in de markt.

Minder administratie

Wij regelen alle administratieve werkzaamheden. Zoals de personeels- en salarisadministratie, de verzuimaanpak en alle contacten met fiscus, arbodienst en sociale dienst. Uw medewerkers kunnen bij onze servicedesk terecht met hun vragen op dit gebied. Payroll bespaart dus administratiewerkzaamheden.

Betrokken medewerkers

Bij payrolling zorgt u zelf voor de werving, selectie en begeleiding van uw medewerkers. Ook de personeelsplanning, functioneringsgesprekken, het inwerken en opleiden laten wij graag aan u over. Uw medewerkers moeten immers vooral betrokken zijn bij uw bedrijf. Het payrollbedrijf is alleen werkgever in juridisch opzicht. Met alle gemakken van dien.

Vrijblijvende payroll offerte

Informeer nu vrijblijvend naar de payroll mogelijkheden. Bel het nummer op deze website of vul het formulier in en ontvang direct een payroll offerte.

Ja, ik wil graag informatie!