Payroll Eindhoven

Bent op zoek naar Payroll Eindhoven?

Payroll Eindhoven is een online platform waar regelmatig nieuwsberichten over Payroll en aanverwante zaken besproken zullen worden. Wij zijn betrouwbaar, NEN 4400-gecertificeerd en vooral persoonlijk.

Werkgeverschap volledig uitbesteden

Dor gebruik te maken van payroll wordt het payroll bedrijf de juridische werkgever van van uw werknemers. Zij nemen als werkgever alle bijbehorende risico’s over terwijl er in de praktische situatie op de werkvloer feitelijk niets verandert!

Payroll is in de praktijk eenvoudig

In de praktijk verandert er voor u niet zoveel. U kunt nog steeds uw medewerkers selecteren en werktijden en salaris bepalen. Ook verzorgt u de planning zelf en zorgt u zelf voor de aansturing (hier verandert er dus niets met payroll).

Met payroll geen administratieve rompslomp meer

Het payrollbedrijf zorgt als juridische werkgever voor betaling van de netto-salarissen, loonbelasting, sociale lasten en pensioenpremies. Ook verzorgt een payrollbureau de contractadministratie en de verzuimbegeleiding. U hoeft alleen nog maar de gewerkte uren bij te houden en het payrollbedrijf zorgt voor de rest!

Kosten besparen met payroll?

In de meeste gevallen kunt u kosten besparen door gebruik te maken van payroll. U betaalt 1 all-in bedrag per gewerkt uur, waarin alle kosten zijn inbegrepen. Vraag nu vrijblijvend een payroll offerte aan, en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Ja, ik wil graag informatie!