Payroll constructie

Hoe werkt de payroll constructie?

Als werkgever neemt u medewerkers niet langer in eigen dienst. Deze komen in dienst bij de payroll organisatie. Het juridische werkgeverschap wordt overgenomen door het payrollbedrijf alsmede de volledige loonadministratie en uitbetaling. U hoeft zich alleen nog maar druk te maken om de operationele aansturing van uw werknemers. De payrollconstructie werkt in de praktijk zeer gemakkelijk.

Wat bekent de payrollconstructie voor uw medewerkers?

Nieuwe en huidige werknemers komen in dienst bij het payrollbedrijf. Het loonstrookje en het loon ontvangen zij voortaan via het payrollbureau. Ook kunnen zij daar terecht met vragen over hun loon of strookje.

Wat betekent de payrollconstructie voor u als werkgever?

Onze payrollorganisatie verzorgt voor alle zaken rondom de personeelsadministratie en u ontvangt nog maar 1 factuur voor alle loonkosten. U besteedt de risico’s en administratie uit en behoudt de controle en aansturing van uw medewerkers zoals u gewend bent.

Flexibele arbeidscontracten

Door gebruik te maken van payroll, beschikt u als werkgever over meer mogelijkheden personeel flexibel in te zetten. Zo kunt u vaker en langer gebruikmaken van contracten voor bepaalde tijd.

Voordelige payroll cao

De payroll cao is vaak voordeliger dan uw eigen branche. Zo lang de werknemers onder de payroll cao vallen kunt u dus aanzienlijke personeelskosten besparen.

Offerte voor een payrollconstructie

Bel naar het nummer op deze website en ontvang vrijblijvend een offerte voor een payrollconstructie voor uw bedrijf. Of vul het formulier in op deze pagina.

Ja, ik wil graag informatie!